В Одесі в ніч на 17 серпня загинуло 9 осіб під час пожежі в готелі "Токіо Стар" / фото УНІАН

Одеський апеляційний суд відмовився відпустити з СІЗО Ірину Паровик - старшого адміністратора готелю «Токіо Стар», де в ніч на 17 серпня під час пожежі загинуло 9 осіб.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, сьогодні апеляційний суд залишив чинним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави.

Старший адміністратор готелю підозрюється в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 270 КК України).

Відео дня

Читайте такожВ Одесі влада виділила по 50 тисяч гривень сім'ям загиблих під час пожежі в готелі "Токіо Стар"

До суду прийшли депутат Одеської міської ради Ольга Квасницька («Самопоміч») і перший заступник начальника обласного управління Фонду соціального страхування Олександр Сомов. Вони запропонували взяти Паровик на поруки, але суд їм відмовив.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі в ніч на 17 серпня загинуло 9 осіб під час пожежі в готелі "Токіо Стар". Власника готелю Вадима Чорного і старшого адміністратора Ірину Паровик заарештовано і поміщено в СІЗО. У Паровик - дві малолітні доньки, 2014 і 2017 років народження. Співвласнику готелю і головному інженеру заочно повідомлено про підозру.