Уже ніхто не сприймає аптеки як місце, куди потрібно приходити за ліками тільки через погане самопочуття. Це вже давно змінилося. Фармбренди невпинно змінюють ставлення людей до аптек, кожен день влаштовуючи акції, конкурси, даруючи людям знижки. Покупцям знову і знову демонструють, що сюди можна приходити не тільки за ліками, а й за косметикою, засобами для жіночої й дитячої гігієни, вітамінами, дитячим харчуванням, засобами для догляду за порожниною рота, всілякими фіточаями, багато чим іншим. І ось зараз на ці та ряд інших товарів діють цілком відчутні знижки до -25% в рамках всеукраїнської акції «КРУТИ КОЛЕСА ВІД ЦІНОВОГО СТРЕСУ»!

При цьому, фармацевтичні бренди намагаються зробити перебування в аптеках більш приємним, комфортним і, як не дивно, цікавим. Наприклад, роботизовані аптеки під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» і "Благодія" постійно покращують якість сервісу в аптеках. Наприклад, аптечний робот Pharm Bot, стежити за роботою якого цікаво і захопливо, знайде для вас потрібний товар на полиці за 7 секунд!

Акція «КРУТИ КОЛЕСА ВІД ЦІНОВОГО СТРЕСУ» проходить з 01.10.2019 по 30.11.2019 в аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» і «Благодія» по всій території України.

Відео дня

Інформацію щодо переліку аптек-учасниць програми «КРУТИ КОЛЕСА ВІД ЦІНОВОГО СТРЕСУ», асортименту товарів, які беруть участь в акції, ціни на товари до та після застосування знижки, співвідношення нинішньої та попередньої цін реалізації можна дізнатися у провізорів аптек та на сайтах: aptekanizkihcen.ua, apt.co.ua і shara.co.ua.

На правах реклами.             

* Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації акційних товарів до 25%.

Організатори акції залишають за собою право змінювати терміни та умови проведення акції й не несуть відповідальності за друкарські помилки.