Колишнього заступника Князєва призначили на посаду 4 жовтня / УНІАН

Колишній перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін став ректором Одеського державного університету внутрішніх справ.

Як повідомляється на сайті вишу, 4 жовтня наказом МВС ректором Одеського державного університету внутрішніх справ призначено Аброськіна, який донедавна обіймав посаду першого заступника голови Національної поліції України – начальника кримінальної поліції.

Читайте такожГолова Нацполіції Князєв подав у відставку

Відео дня

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий представив викладачам нового керівника вишу. Він зазначив, що на Аброськіна покладається дуже серйозна відповідальність.

«Від вас залежить, з ким ми будемо працювати, і хто виконуватиме ті завдання, які стоять перед Міністерством внутрішніх справ та підрозділами Національної поліції України»,- сказав Яровий.

При цьому Аброськін подякував керівництву міністерства за довіру, зауваживши, що Одеський державний університет внутрішніх справ є провідним закладом вищої освіти системи МВС з багаторічною історією. Новопризначений ректор заявив, що головне завдання - стати ще кращими, продовжуючи традиції університету у підготовці та вихованні кваліфікованих поліцейських кадрів.

Як повідомляв УНІАН, Аброськін обіймав посаду першого заступника голови Нацполіції з липня 2017 року по вересень 2019 року.