Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна / yaizakon

У Житомирі  сьогодні суд залишив під вартою сепаратистку, яка сприяла діяльності так званій «ДНР».

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Житомирської області, таку ухвалу виніс сьогодні Житомирський апеляційний суд.

Читайте такожУ Харкові розгулював скандальний сепаратист "Топаз", йому пригадали антимайдан (відео 18+)«У п’ятницю, 15 листопада, прокуратурою Житомирської області забезпечено розгляд в апеляційній інстанції скарги сторони захисту у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації», – сказано у повідомленні.

Відео дня

За відомостями прокуратури, захисники намагалися добитися скасування рішення суду попередньої інстанції, однак це не вдалося, і суд залишив скаргу сторони захисту без задоволення.

Отже, сепаратистка і надалі перебуватиме під вартою без права внесення грошової застави. Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні проводять слідчі Управління СБУ в Житомирській області.

Як повідомляв УНІАН, у жовтні цього року суд узяв під варту жительку Донецької області, яка сприяла  учасникам терористичної організації «Донецька народна Республіка».Зокрема, ця жінка збирала та передавала відомості розвідувального характеру щодо дислокації, переміщення сил та засобів Збройних сил України та інших формувань, які брали участь в АТО та надалі в ООС на території Донецької області. Сепаратистці загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.