Лідія Таран розповіла, як Алла Мазур бореться з раком / фото instagram.com/lidiyataran

Ведуча каналу «1+1» Лідія Таран розповіла про мужню боротьбу з раком колеги Алли Мазур, яка публічно заявила про свій діагноз в соціальній мережі. Ведучій нелегко було говорити про хворобу. Ліду захоплює сила характеру та соціальна відповідальність Алли, яка не побоялася сказати про свій діагноз на всю країну. Ба більше, почавши курс лікування, вона вийшла в прямий ефір. В майбутньому, в залежності від самопочуття ведучої «ТСН. Тиждень», її будуть підміняти колеги.

Читайте такожУ відомої української телеведучої Аллі Мазур виявили рак

«Вона молодець! Ми навіть не очікували, що вона вийде в ефір вже після початку курсу лікування. Ми були впевнені, що деякий час нам треба буде її підстрахувати, але вона вийшла в ефір. У нас сльози наверталися, тому що це велика мужність сказати про свою хворобу на всю країну», — поділилася Лідія з програмою «Світське життя».

На такий крок, вважає Ліда, Алла наважилася, щоб нагадати всім жінкам про необхідність діагностики, турботи про своє здоров'я.

«Коли публічна людина робить таку заяву, він привертає увагу безлічі жінок і чоловіків, які підуть потім перевірятися. Особливо жінок, у яких є діти і які розуміють, що їм треба жити далі», — розповіла Таран.

Сама Алла Мазур в Instagram дякує всім за підтримку, вона впевнена в тому, що хворобу можна перемогти, і обіцяє і далі займатися своєю улюбленою інформаційною справою.

Цю чарівну лялечку - передала мені через Солю Вітвицьку Варвара Пилипівна Мацелла. Знана в Україні лялькарка. У свої 90 - вона не втомлюється придумувати вісь такі особливі обереги: ляльки - мотанки. Вони є в Музеї іграшок, в Музеї українського народного декоративного мистецтва, в Музеї Гончара. А тепер вісь - і в мене) Я зворушена, пані Варваро❤ А автору сердечок далі - лише 8-м. Віталінка з Малина - теж прислала. Поки на фото) Альо смороду мене дуже зігріли, Віталінко, дякую!❤ Тепер я вся в оберегах, ангелятках і сердечках) І з твердою вірою: що з такою потужною підтримкою все буде добре. Обов"язково. Спасибі всім величезне! ❤❤❤ За цю теплу хвилю, що огортає мене весь цей час. За дзвінки, sms і побажання по всіх можливих месенджерів. Від знайомих і незнайомих. За ваші поради і молитви. За ваші історії про боротьбу і перемогу: я ще раз переконуюсь, що онко - хвороба подоланна. Я пам пам'ятаю про майже гарячу воду з лимоном - натщесерце вранці. І мед з куркумою - увечері, перед сном) В додаток до хімії, що вже почалася. І постараюся виконати настанову однієї глядачки. Яка написала: залишаючись в ефірі, ви підтримаєте усіх, хто бореться з онко зараз. Бо доведете: перемогти - можна! ❤ Ну а ще - травня спростувати один фейк. Оскільки хтось вирішив погратися з моєю хворобою і написавши, що мене запрошували тренером в Лігу сміху, а тепер - від біда, не зможу - мушу повідомити: це неправда. Доведеться засмутити тих, хто так "переживає" про мою комедійну кар'єр єру. Я залишаюсь працювати в новини. І буду й далі займатися своєю справою: інформаційною. Дякую всім за підтримку. І нагадую: вона також особливо потрібна зараз онкохворим діткам. Допомогти їм - можна через фонд "Таблеточки". https://tabletochki.org/dopomogty/

Допис, поширений Alla Mazur (@allamazurofficial)