Полярники та полярниці з антарктичної станції "Академік Вернадський" привітали Україну з Новим роком / фото facebook.com/antarctic2019/

Учасники 24-ї Української антарктичної експедиції вітають усіх з Новим роком.

Відеопривітання розміщене на офіційній сторінці Міносвіти у Facebook.

Читайте такожІгор Дикий: В Антарктиді немає справжнього новорічного настрою. Зараз тут літо, полярний день і яскраво світить сонце

Відео дня

Вони бажають більше добра, щирих усмішок, радості від життя і впевненості в завтрашньому дні, підкорення нових вершин та наукових відкриттів, позитивних емоцій, мирного неба над головою, сонячної погоди надворі та в родинах й багато іншого.

"У той час, як в Україні снігу поки обмаль, десь за 15 тис км від Батьківщини, на острові Галіндез в Антарктиді його дуже багато. Це і не тільки дивіться у чудовому новорічному привітанні від нашої команди зимівників, які вже 10 місяців проводять дослідження під українським прапором на крижаному континенті", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, зараз на українській антарктичній станції "Академік Вернадський" перебуває 12 учасників річної експедиції: 10 полярників та 2 полярниці. Вони працюють в Антарктиді вже близько 10 місяців.