На Контрактовій площі також триватимуть святкові народні гуляння \ УНІАН

У Києві завтра відбудуться Хода звіздарів та різдвяні концерти.

Читайте такожУ Києві до 9 січня буде перекрито Контрактову площу

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, 7 січня на Софійській і Контрактовій площах триватиме Хода звіздарів, учасники якої уже традиційно вийдуть із яскраво оздобленими різдвяними зірками.

Відео дня

Продовжиться святкування на Софійській площі різдвяним концертом, на якому виступатимуть український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина», Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», «Веселі Вуйки», Folky Funky, СКАЙ, а потім з 21.00 –діджеї.

На Контрактовій площі також триватимуть святкові народні гуляння.

Водночас у прес-службі КМДА нагадали, що через святкові заходи поблизу Софійської площі буде обмежено рух транспорту та можуть закрити п'ять станцій метрополітену.

Так, з 12:00 до 17:00 буде заборонено рух транспорту уздовж Володимирського проїзду та вулиці Володимирської (від будинку № 23 на вулиці Софіївській до Рильського провулку).

Крім того, у КМДА зауважили, що 7 січня, у разі необхідності, залежно від пасажиропотоків можливе короткочасне обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метрополітену «Золоті ворота». У цей час усі ескалатори працюватимуть на підйом для уникнення тисняви на платформі. Окрім того, можливе обмеження чи закриття на вхід станцій метро «Хрещатик», «Контрактова площа», «Поштова площа» і «Майдан Незалежності».

Також на час проведення заходів на Софійській і Михайлівській площах 7 січня із 12:00 до 17:00 тролейбуси №№ 6, 16, 18 рухатимуться зі змінами: тролейбуси № 6 – від Мінського масиву до ст. м. «Лук’янівська»; тролейбуси № 16 – від вул. Академіка Щусєва до Повітрофлотського шляхопроводу; тролейбуси № 18 – від вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.