Активісти ходять по колу і затримують рух автомобілів / podil.kievcity.gov.ua

У Києві близько 50 активістів партії «Національний корпус» та представники аграріїв час від часу затримують рух автомобілів вулицею Грушевського.

Читайте такожВ центрі Києва Нацгвардія та поліція заступили на чергування в посиленому режимі

Як передає кореспондент УНІАН, учасники акції на пішохідному переході біля стадіону "Динамо" ходять по колу і затримують рух автомобілів.

Відео дня

Вони намагаються привернути увагу влади до своїх вимог: не ухвалювати закон про продаж земель сільськогосподарського призначення.

Учасники акції тримають в руках прапори з написами "Аграрний союз України", "Асоціація фермерів і приватних землевласників", "Аграрна партія України" та державні прапори. Також серед учасників зібрання є активісти у куртках з написом: «Нацкорпус».

За ситуацією спостерігають правоохоронці.

Учасники акції не постійно блокують рух автомобілів. Приблизно впродовж 7-10 хвилин активісти ходять по колу і блокують рух, а потім пропускають потік машин. Після цього знову починають затримувати рух.

Як повідомляв УНІАН, зранку біля будівлі Верховної Ради на площі Конституції розпочалась нечисельна акція, учасники якої вимагають не ухвалювати закон щодо продажу земель сільськогосподарського призначення.