Результати експрес-тестів на коронавірус у госпіталізованих виявилися негативними / фото УНІАН

У двох госпіталізованих на Житомирщині пацієнтів за результатами проміжного тестування інфікування новим коронавірусом не підтверджено.

Читайте такожВ РНБО нагадали про обмеження для запобігання поширенню коронавірусу

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації

Відео дня

"Щойно у Бердичеві та Андрушівці отримали результати експрес-тестів на коронавірус у пацієнтів, які були госпіталізовані з ознаками респіраторних захворювань. Всі вони - негативні. Коронавірусу у цих двох людей не виявлено", - сказали в ОДА.

Як повідомляв УНІАН, у Житомирській області госпіталізували двох чоловіків з підозрою на коронавірус.

Фахівці перевіряли інформацію щодо можливого захворювання ще двох жителів в області з Андрушівського та Бердичівського районів. Обидва чоловіки мали схожу симптоматику до коронавірусної інфекції, були госпіталізовані та ізольовані, у них відібрані матеріали для проведення тесту на виявлення COVID-19.

Зокрема, житель Андрушівського району з 11 на 12 березня повернувся додому з Польщі, на кордоні пройшов температурний контроль. Проте 12 березня ввечері відчув ознаки занедужання і 13 березня звернувся до лікарів. У чоловіка діагностували двобічну пневмонію, яка підтверджена рентгенологічним дослідженням. 

Чоловік з Бердичівського району нещодавно повернувся з відпочинку з Італії. Після того як відчув ознаки хвороби, звернувся до лікаря. Він перебуває у медзакладі в ізоляції. 

Як повідомляв УНІАН, 13 березня, у Радомишлі Житомирської області від коронавірусу померла 71-річна жінка, яка 1 березня повернулася з Польщі й не одразу звернулася до лікарів, сьогодні її поховали на центральному кладовищі у Радомишлі без рідних, які знаходяться на карантині, однак поставилися до цього з розумінням.