Михайло Поплавський

Оргкомітет премії "Людина року" 23 березня оголосив лауреатів 2019-го року.

Один з переможців загальнонаціональної програми — народний артист України, генпродюсер премії "Українська пісня року" Михайло Поплавський. Його відзначили у номінації "Митець року - 2019".

Відео дня

"У світі немає нічого неможливого. І, щоб досягти успіху в будь-якій справі, потрібно вкласти в неї душу і серце", - заявив Поплавський.

"Мені не байдужа доля нашої країни, культури, мови, пісні. Я зроблю все від мене залежне, щоб розвивати та примножувати національні досягнення. Це і є моя життєва позиція", - вважає Михайло Михайлович.

false

Довідка. Михайло Поплавський — почесний президент Київського національного університету культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч мистецтв України, виконавець і популяризатор українських пісень, продюсер, режисер-постановник.

Також він - народний депутат України IV, VII і VII скликань. Поплавський - повний кавалер ордена "За заслуги" (2000 - III ступеня, 2001 - II ступеня, 2007 - I ступеня).

Крім того, Михайло Поплавський - неодноразовий лауреат національної премії "Людина року", п'ять років поспіль його визнавали "Ректором року".

"Людина року" - заснована в 1995 році загальнонаціональна програма, яка присуджує щорічно титул "Людина року" в Україні. Її автор і розробник - Аркадій Райцин.

З 2001 року програма присуджує також міжнародні та спеціальні премії. Проект охоплює всі регіони України.