Одеса посилить нагляд за міськими об’єктами / фото: culturemeter.od.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов доручив посилити охорону міських об'єктів у зв'язку з масовими крадіжками, що почалися через карантин.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Труханов заявив на засіданні оперативного штабу.

Читайте такожПоліція виставила блокпости на в'їзді в елітне селище з дачами нардепів через коронавірус (відео)

Відео дня

«Необхідно посилити охорону аптек, інших об'єктів ... Почалася масова крадіжка кабелю, всього, що має цінність ... На жаль, я думаю, що ця ситуація не покращуватиметься», - сказав мер.

Він зазначив, що через обмеження, запроваджені з метою нерозповсюдження коронавірусу, шукають «заробіток» зловмисники, які раніше крали на ринках, а також квартирні злодії. Це відбувається у зв'язку з тим, що через карантин промтоварні ринки закриті, а городяни перебувають удома.

«Зараз люди сидять вдома ... І ми всі розуміємо, що це та категорія (квартирні злодії - УНІАН), яка буде шукати собі «заробіток». Ми повинні бути у всеозброєнні, щоб гарантувати безпеку в місті усіма можливими способами і допомогти в цьому державним відомствам - Нацгвардії, Нацполіції, патрульній поліції», - наголосив Труханов.

Відповідне доручення (щодо вжиття заходів) міський голова дав директору департаменту муніципальної безпеки Одеської міськради Віктору Кузнєцову.

Читайте також: