ПриватБанк

Вчора, 9 липня, в одному з відділень ПриватБанку на Івано-Франківщині п'яний чоловік з ножем напав на співробітника банку.

Як повідомила прес-служба банку, наприкінці робочого дня у відділення "ПриватБанку" в місті Косів зайшов чоловік у нетверезому стані, і вимагав оформити йому кредитний ліміт на картку.

З урахуванням неадекватної поведінки та стану клієнта персонал банку запропонував йому звернутися наступного дня вже тверезим. У відповідь на зауваження чоловік дістав ніж та завдав удару в район грудної клітки заступнику керівника відділення Андрію Кіцкаю. Його колега, керівник відділення Ярослав Крицкалюк, зміг вибити ніж у нападника, скрутити його та затримати до прибуття міліції.

Відео дня

Затриманий виявився 54-літнім місцевим жителем Іваном К., якого було передано слідчо-оперативній групі Косівського РВ УМВС.

Читайте такожУ Харкові внаслідок збройного нападу загинули інкасатори "Укрпошти" (фото)

«Ми розцінюємо цей випадок як замах на вбивство нашого співробітника, який вижив тільки завдяки своєчасній допомозі з боку колег, – говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Сьогодні ми очікуємо на адекватну реакцію правоохоронних органів із затримання злочинця та порушення кримінального провадження за фактом тяжкого злочину».

За даними Служби безпеки банку, постраждалого співробітника банку з пораненням грудної клітки та значною втратою крові було госпіталізовано в Косівську ЦРБ. 

Зараз стан здоров’я співробітника задовільний.