Беркутівець Антонов Фото Глєба Гаранчіча

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, повідомляє "112 Україна".

"Проти нього насправді відкрито кримінальне провадження, він є фігурантом разом з кількома іншими своїми колегами. Це провадження стосується якраз справ на Майдані грудня-лютого минулого року. Зараз, наскільки мені відома інформація, він звільнений від своєї посади, але там є певна колізія. У травні він проходив службу в АТО, закон про очищення органів влади вийшов у вересні, і, відповідно, цей закон передбачає, що ті люди, які є учасниками АТО, вони вважаються такими, що пройшли ту люстрацію", - сказав Варченко.

Він заявив, що Антонов відсторонений від виконання обов'язків керівника підрозділу. Рішення про його подальшу службу винесе суд.

Відео дня

Читайте такожДо України повернувся генерал МВС, який втік до Москви після розгону Євромайдану - ЗМІ

Як повідомляв УНІАН, раніше стало відомо, що командир роти спецназу підрозділу "Беркут" Євген Антонов, який став відомим після розгону силовиками активістів Майдану в ніч на 30 листопада 2013 р., досі працює на своїй посаді. Як виявилося, суд дозволив Антонову повернутися до роботи.

Зазначимо, що раніше ГПУ затримала екс-командира підрозділу "Беркут", підозрюваного у скоєнні злочинів проти учасників Євромайдану.