75-й номер списку Партії регіонів на виборах у Київраду Святослав КОРОТКОВ, який раніше мав конфлікт з законом, написав заяву про свою відмову брати участь у виборах у Київську міську раду.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської організації Партії регіонів.

За даними прес-служби, С.КОРОТКОВ був рекомендований у список Партії регіонів громадською організацією «Вірне Козацтво». Під час своєї роботи у цій організації він зарекомендував себе позитивно, однак не повідомив про своє кримінальне минуле.

Відео дня

Київському міському відділенню Партії регіонів до сьогоднішнього дня також не було нічого відомо про його проблеми з законом, зазначили в прес-службі.

"Для того, щоб не порочити Партію регіонів, її Київське міське відділення, і не дискредитувати людей, які за списком ПР балотуються в депутати Київради, Святослав КОРОТКОВ офіційно відмовився від участі у виборах", йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, до списку кандидатів в депутати Київради від Партії регіонів увійшли 120 осіб, серед яких, за даними ГУМВС України в м. Києві, С.КОРОТКОВ (1955 року народження) притягувався до кримінальної відповідальності за ст.143 (шахрайство) ч.2 Кримінального кодексу України у 1987 році.