Фото УНИАН

Про це повідомив начальник Центру розвитку та супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України Дмитро Марченко, передає Mignews.

"У зв'язку із заявами про те, що форма неякісна, у військах була створена робоча група і відкрита гаряча лінія, також є сторінка у Facebook і електронна адреса, куди бажаючі можуть подати свої зауваження. Кожне звернення буде перевірено і буде дана відповідь", - повідомив він на брифінгу в понеділок у Києві.

Читайте такожПорошенко: армія переходить за показниками підготовки і оснащення до стандартів НАТО

Відео дня

Пропозиції і скарги з питань забезпечення військовослужбовців ЗСУ форменим одягом можна надсилати на електронну адресу dm@ofis-reform.org.ua або повідомити на «гарячу лінію»: (044) 454-45-20,233-20.

Читайте такожКиївська єпархія УПЦ надала допомогу понад 17 тис. вимушеним переселенцям

Марченко заявив, що в даний час всі військовослужбовці ЗСУ вже забезпечені зимової формою. У свою чергу начальник управління преси та комунікації Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк повідомила, що телефон "гарячої" лінії оприлюднено на сайті відомства і вже надходять дзвінки.

Як повідомляв УНІАН, міністр оборони України Степан Полторак, 1 жовтня, заявив, що в цьому році на 100% створений запас зимового одягу для військовослужбовців.

За його словами, військові перейдуть на зимову форму одягу 15 жовтня.

Минулої зими повідомлялося про проблеми із забезпеченням зимової форми ЗСУ.