малиновский райсуд одесса / timer-odessa.net

Як повідомляє відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, сьогодні на засіданні були присутні активісти організації «Вільна Одеса».

«Після засідання, коли суддя йшов по сходах, до нього підбіг один з активістів цієї організації, між ними стався конфлікт. Розмова на підвищених тонах... У результаті суддя вдарив активіста. За попередніми даними, у потерпілого - перелом носа. Зараз інформація перевіряється», - відзначили у відділі.

На даний час на місці працює слідча група.

Відео дня

Читайте такожООН: У розслідуванні злочинів проти Майдану і подій 2 травня в Одесі прогресу немає

Довідка УНІАН. 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Розпочалися зіткнення в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому було розбите наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, потім почалася пожежа в Будинку профспілок, в якому більшість людей і загинула.

У даний час в Малиновському райсуді Одеси розглядаються епізоди провадження про масові заворушення, що мали місце у центрі міста.

На лаві підсудних - 20 обвинувачених, з яких п'ятеро утримуватися під вартою (в тому числі двоє росіян), у інших - інші запобіжні заходи.

Читайте такожОдеський суд поскаржився ГПУ на неналежну організацію обвинувачення у "справі 2 травня"