facebook.com/gatsko

Як повідомляє Радіо Свобода, до акції протесту долучилися близько 12 потерпілих.

Вони заявили, що будуть перебувати там, поки не будуть виконані їхні вимоги. Зокрема, потерпілі вимагають звільнення з МВС осіб, які причетні до злочинів під час подій Євромайдану.

Читайте такожПерша кров Євромайдану. "По нас ходили зверху, били і добивали кийками"

Відео дня

Майданівці кажуть, що їхні кривдники досі працюють у правоохоронній системі і навіть пішли на підвищення, йдеться в сюжеті ТСН. У справі вони здебільшого проходять не як обвинувачені, а як свідки.

Постраждалі на Майдані люди вже втомилися від судової тяганини. Любомирі в ту ніч зламали руку, але вона запевняє, що річ геть в іншому. "Не в руці спрва. Справа в приниженні, яке я відчула на той момент, коли таке робиться, а ти, доросла жінка, не можеш зупинити, коли б'ють дітей перед тобою. Це дуже принизливо", - твердить вона. Активісти залишилися в залі суду та оголосили про намір ночувати, допоки не отримають зустрічі з президентом.

Нагадаємо, 30 листопада суд переніс на 7 грудня засідання у справі колишніх бійців спецпідрозділу «Беркут» Андрія Дидюка, Миколи Тягнирядна, Євгена Антонова і Юрія Шевченка. Це рішення ухвалили через відсутність представників прокуратури та двох обвинувачених.

За словами адвоката обвинувачених Михайла Кваші, Дидюк і Антонов перебувають на стаціонарному лікуванні у госпіталі МВС, тому не змогли з’явитися на засідання. Проте довідку про стан здоров’я підозрюваних захисник не надав.