Співробітник Управляння Служби безпеки України в Харківській області, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Центрі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, 19 грудня ц.р. о 20.30 біля будинку на одній з вулиць Харкова старший співробітник охорони обласного управління СБУ, який був одягнений у формений одяг працівника міліції та знаходився у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «Деу-Ланос», скоїв зіткнення з автомобілем ГАЗ-3110, що стояв на узбіччі дороги.

Внаслідок ДТП водій автомобіля ГАЗ, 1969 року народження, з діагнозом «забиття грудної клітини» був доправлений до лікарні невідкладної медичної допомоги.

Відео дня

Під час оформлення матеріалів ДТП співробітник СБУ представлявся працівником Державтоінспекції. Крім того, під час перевірки документів на автомобіль «Деу-Ланос» інспекторами було виявлено, що державний номер автомобіля не співпадав з державним номером у технічному паспорті.