Підприємці Житомирщини отримали відзнаки / фото ЖОДА

Голова  Житомирської  ОДА Ігор Гундич  сьогодні відзначив найактивніших підприємців області. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, 78 представників бізнесу Житомирщини отримали відзнаки до Дня підприємця від голови ОДА Ігоря Гундича та голови обласної ради Володимира Ширми.

Нагородження відбулося сьогодні, 31 серпня, напередодні свята.

Відео дня

«Ви – ті люди, на яких тримається економіка області, завдяки яким Житомирщина лідирує у різних загальноукраїнських рейтингах. Хочу подякувати вам і за вашу соціальну відповідальність. Коли ми  збирали вантаж на допомогу Авдіївці, бізнес показав, наскільки він активний. Дякую вам за те, що сьогодні ви, як підприємці, кожен на своїй території, допомагаєте містам і районам. Я бажаю вам гарних прибутків, щоб ви платили гарні заробітні плати працівниками, могли розширювати свої можливості і виходили на міжнародні ринки», – зазначив  Гундич.

Читайте такожУ Житомирській області найкращих показників у галузі молочного скотарства досягнуто у підприємствах Радомишльського району

Підприємці Житомирщини отримали відзнаки у номінаціях «Кращий суб’єкт малого підприємництва», «Кращий суб’єкт середнього підприємництва», «Кращий суб’єкт публічного сектору економіки» та «Інвестор року»