Facebook Антон Геращенко

Народний депутат Антон Геращенко прокмментировал відео, на якому видно, як він облизує тарілку в ресторані. Нардеп підтвердив, що це дійсно був він і пояснив це тим, що він обідав з японським дипломатом, в чиїй країні заведено так виражати задоволення від страви. Про це він написав у Facebook.

Читайте такожУ Китаї ресторан пропонував жінкам знижку залежно від розміру їхніх грудей (фото)

За словами Геращенка, у вересні цього року його запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні Мічіо Харада, де обговорювалися проблеми відновлення територіальної цілісності України і напрямки допомоги Японії у справі реформування правоохоронних органів України. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні «Бао».

Відео дня

"Я люблю східну кухню. А одне страва була особливо смачною. Помітивши це японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається чистою до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним. Мені нічого соромитися. Я поважаю традиції різних дружніх Україні націй", - написав Геращенко.

Фото і відео зробив блогер Василь Крутчак. Через посередників відео потрапило до екс-заступника глави Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, який зараз переховується за межами України і який виклав це відео в соцмережі.