У Житомирі представили нову жіночу команду волейбольного клубу

Сьогодні у Житомирі представили нову жіночу команду Житомирської області з волейболу «Полісся».

Як передає кореспондент УНІАН, представлення  відбулося у прес-центрі Житомирської облдержадміністрації та обласної ради. Участь у заході взяли керівники влади міста і області, спортсмени та журналісти.

Пресу познайомили з волейболістками, показали їх нову спортивну форму та розповіли, як діятиме ця команда.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирі розпочалася обласна спартакіада серед держслужбовців

За словами голови Житомирської облдержадміністарції Ігоря Гундича, на Житомирщині активно розвивають спорт, для чого у бюджеті наступного року передбачено відповідні кошти.

«Сьогоднішня подія – ще одне підтвердження того, що сьогодні спорт на Житомирщині активно відроджується. Не тільки на словах, а на ділі ми показуємо, як це робити. Поряд із футболом, триатлоном, веслуванням на байдарка і іншими видами спорту ми розвиваємо і будемо розвивати нові види спорту. Сьогодні ми представляємо жіночу волейбольну команду «Полісся», яка буде грати у чемпіонаті Першої ліги. Ті задачі, які ми ставимо для команди, а це вихід через 2 роки у Суперлігу, упевнений, їм під силу. Сьогодні ми представляємо ще й нову форму команди, у якій дівчата здобуватимуть тільки перемоги», – сказав  Гундич.

За його словами, на Житомирщині відроджується футбол, будується сучасний багатофункціональний стадіон 1 категорії,  закладені кошти на розвиток велоспорту, проходитиме підготовка олімпійських чемпіонів з веслування на байдарках і каное.

Крім цього 15-17 грудня у спортивному комплексі Житомирського національного агроекологічного університету відбудеться чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд (Перша ліга).

У Житомирі представили нову жіночу команду волейбольного клубу

У складі волейбольної команди «Полісся» грають кандидати у майстри спорту Дар'я Будкевич ,  Марина Лемишова , Валентина Осипчук   Ульяна Котар, Дар’я Жданова. Окремі гравці цієї команди є переможцями студентської ліги і призерами Чемпіонату України серед команд вищої ліги. 

У розмові з журналістами керівники влади розповіли також, що в області планують створити спортивний ліцей.