Сергій МАРКОВ Заступник голови комісії з міжпарламентського співробітництва громадської ради Росії Сергій МАРКОВ вважає, що Президент України Віктор ЮЩЕНКО перебуває під тиском радикальних політиків, зокрема Віктора БАЛОГИ та Романа БЕЗСМЕРТНОГО.

Про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам під час перебування російської делегації у Верховній Раді, передає кореспондент УНІАН. «Видно, що Президент України вагається, і він знаходиться під впливом радикалів, наскільки я розумію, БАЛОГИ і БЕЗСМЕРТНОГО», - сказав С.МАРКОВ.

Він зазначив, що парламент Російської Федерації закликатиме Президента України не слухати екстремістів і не радикалізувати ситуацію в Україні. Пояснюючи мету свого візиту до України, С.МАРКОВ наголосив, що у нашій державі порушуються права людини і «тому захист прав людини не тільки внутрішня справа України».

Відео дня

Він також наголосив, що оскільки українські політики штовхають громадян на протистояння, то усі сусідні держави мають допомогти уникнути цього. «Росія і ЄС зацікавлені в тому, щоб українські політики знайшли компроміс. І ми скромно намагаємося допомогти братерському українському народу», - сказав він.