На території Одеської області правоохоронці почали поширювати по райвідділах та постах ДАІ орієнтування з фотографією і даними про третього злочинця, що брав участь разом з Асланом Дікаевим у вбивстві двох міліціонерів в ніч на 30 вересня неподалік Одеси.

Як передає кореспондент УНІАН, за даними міліції, це - 34-річний житель Сімферополя Андрій Шемятєнков, якому вдалося в суботу сховатися від правоохоронців, які проводили спецоперацію в районі 9-ї станції Великого Фонтану в Одесі.

Особливо небезпечний злочинець може «пересуватися на чорному автомобілі ВАЗ-2115 з держномером АК0928ВР або на коричневому ВАЗ-2109 з держномером 955-94КР. Особливі прикмети: зріст 170-175 см, середньої статури. Коротке русяве волосся. На обличчі тижнева щетина».

Відео дня

Може бути «одягнений у світло-коричневу шкіряну куртку, чорний светр з білими горизонтальними смугами, темні джинси і туфлі з гострим носком. При собі носить темну «барсетку».

Нагадаємо, що сьогодні міністр внутрішніх справ України Анатолій МОГИЛЬОВ, який прибув до Одеси для участі в похоронах двох товаришів по службі, заявив, що «міліція знешкодила двох злочинців, у тому числі лідера бандгрупи Аслана Дікаева. Обидва вбиті зловмисники є громадянами Російської Федерації».

За його словами, третьому злочинцеві вдалося втекти, але «особа його встановлена - проводяться заходи з його затриманню».