Про це повідомили кореспондентові УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на заступника прокурора області Сергія Миронова.

За його даними, тіла жінок були виявлені сьогодні близько 5.00 в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку по вулиці Героїв Праці. Трупи жінок 1970 та 1945 років народження були засипані піском та обмотані скотчем.

За попередніми даними, у обох жінок виявлена черепно-мозкова травма. Тіла загиблих пролежали в квартирі більше трьох тижнів.

Відео дня

Першою звернула увагу на відсутність жінки 1945 року народження її приятелька, яка зауважила те, що жінка не прийшла до поштового відділення отримувати пенсію за квітень. Також у будинку в цей час поширювався трупний запах.

На місце події одразу прибули керівники облуправління міліції, прокуратури Харкова, прокуратури Київського району Харкова, райвідділу міліції. На місці працюють слідчо-оперативна група, судмедексперти, криміналісти. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Підозрюваний у вчиненні злочину (хлопець, який проживав разом з мамою та бабусею), затриманий і наразі дає свідчення у райвідділі міліції. Порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Перебіг досудового слідства у справі контролює прокуратура Харківської області.