Президент України Віктор Янукович, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк і засновник ТМ «Кулінічі» Володимир Мисик на відкритті українсько-словенського СП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» в с.Крушинка (Київська обл.), 10 жовтня 2012 р.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КОДА, про це А.Присяжнюк заявив сьогодні журналістам під час відкриття разом із Президентом України Віктором Януковичем нового хлібопекарського комплексу у Васильківському районі.

За словами губернатора, про це обласне керівництво домовилося ще до початку будівництва хлібозаводу, підписавши з інвесторами відповідний меморандум про співпрацю.

Як зазначив А.Присяжнюк, сьогодні ряд пекарень закладає у вартість свого хліба до 40% адміністративних витрат. "На цьому ж підприємстві адмінвитрати складають менше 8 відсотків, що є найнижчим показником в Україні", - сказав він, пояснивши, що "в підсумку ми матимемо можливість гарантувати людям стабільність цін на соціальні сорти хлібобулочних виробів – продукт харчування першої необхідності".