Міліція розцінює вибух як хуліганство / vinnitsaok.com.ua

Про це УНІАН повідомили у групі зв'язків з громадськістю міського відділу міліції Миколаєва.

3 липня о 20.10 до чергової частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку по вул. Вел. Морська, де розташований штаб «Народного ополчення», стався вибух.

На місце події виїхала слідчий-оперативна група Центрального райвідділу міліції, співробітники вибухотехнічної служби та експерти.

Відео дня

З'ясувалося, що вибух стався в альтанці на задньому дворі зазначеного будинку, внаслідок чого була пошкоджена лавка. При цьому ніхто не постраждав.

Читайте такожУ Харкові закрили станцію метро через повідомлення про бомбу

Співробітники міліції оглянули місце події, опитали можливих свідків і очевидців. За словами одного з них, незадовго до того, як стався вибух, він бачив незнайомого чоловіка, який сидів на лавці й нібито тримав у руках поліетиленовий пакет.

Зараз правоохоронці встановлюють причину вибуху, вживають заходи щодо затримання причетних осіб. Почато кримінальне провадження за ст. 296 КК України «Хуліганство».

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо цього факту, повідомляти в Центральний райвідділ міліції Миколаєва за адресою м. Миколаїв, вул. Декабристів, 8.