Думская.net

За інформацією "Думської", близько 200 правоохоронців розігнали натовп протестувальників (приблизно 100 осіб), застосувавши гумові кийки. Троє активістів були затримані.

Інцидент стався приблизно о 21.45, після того як адміністрація "Ібіци" відмовилася виконувати вимоги євромайданівців. Активісти, зокрема, вимагали скасувати концерт Ані Лорак, яка до цього виступала в окупованому Криму, а також отримала музичну премію у Москві.

Відео дня

Концерт співачки все-таки перенесли. Він почався приблизно о 23.30. Заклад охороняли десятки співробітників міліції.

У прес-центрі облУВС інформують, що в сутичці з «євромайданівцями» під нічним клубом «Ібіца» в Аркадії серйозно постраждав співробітник міліції.

Невідомий вдарив його металевим предметом - скоріше за все, кастетом по голові. Правоохоронець госпіталізований.

Також постраждав і активіст Євромайдану. Подробиць про його стан немає.

Крім того, сутички з міліцією сталися і на Куликовому полі, де проросійські активісти намагалися провести "антивоєнний" флешмоб.

Конфлікт почався з того, що співробітники міліції спробували перешкодити активістам розгорнути звукову апаратуру. Однак активісти обступили апаратуру щільним кільцем і не дали забрати її.

Після флешмобу співробітники міліції спробували затримати кількох активістів, у тому числі власника автомобіля, на якому привезли колонки. Підоспілі на допомогу товариші не дали цього зробити.

За даними видання "Таймер", міліція затримала двох учасників мітингу, які пішли з Куликового поля. За словами очевидців, їх схопили й силоміць посадили в автомобіль. Їх також спробували відбити, заблокувавши авто, але співробітники міліції забезпечили машині вільний проїзд. В ході сутичок з міліцією деякі учасники мітингу отримали тілесні ушкодження.