Фото УНИАН

У Донецькій області повністю знеструмлено 124 населених пункти.

Як повідомили УНІАН у прес-службі компанії ДТЕК, повністю знеструмлені Ясинувата, Авдіївка, Вуглегірськ, Новоазовськ, Ждановка і селище Грабари в Донецьку. Частково знеструмлені Дебальцеве, Амвросіївка, Харцизьк, Горлівка, Зугрес, Шахтарськ, Тельмановк, а в Донецьку частково без електроенергії залишаються жителі Куйбишевського, Київського і Кіровського районів міста.

Також знеструмленими залишаються селища Грабське, Многопілля, Агрономічне, Леперське, Полтава, Кутейникове, Металіст, Кльонівка, Бондареве, Григорьївка, Володарське, Нова Деревня, Дзеркальний, Побєда та інші. 

Відео дня

Залишається знеструмленою насосна першого підйому Південно-Донбасівського водоводу – вода не надходить на Красноармійську і Великоанадольську фільтрувальні станції. Також знеструмлена Донецька фільтрувальна станція, підземний водозабір «Кипуча Криниця» в Старобішевому, Новостожковський водопровідний вузол, Кіровський водопровідний вузол. 

5 вересня бригади Горлівського, Горлівського Східного, Авдіївського, Торезького, Дебальцевського, Сніжнянського, Старобішевського, Ясиновутського РЕМ «Донецькобленерго» (ДТЕК), Горлівських, Харцизьких, Донецьких мереж «Високовольтних мереж» (ДТЕК) не мали можливості проводити ремонтно-відновлювальні роботи через бойові дії. 

Оплата за комунальні послуги у ряді міст Донецької області здійснюється тільки в безготівковій формі за допомогою інтернет-банкінга. На 5 вересня оплата готівкою через «Ощадбанк» тимчасово неможлива в Донецьку, Марьїнці, Ясинуватій, Шахтарську, Торезі, Горлівці, Єнакієвому, Новоазовську, Старобішевому, Амвросіївці. 

Читайте такожБойовики обстрілюють сили АТО, незважаючи на оголошене перемир'я - Тимчук

У ДТЕК відзначили, що оплата за електроенергію важлива, перш за все, для людей, які з ризиком для життя видобувають вугілля, забезпечують стабільну роботу електростанцій і відновлюють електропостачання в містах, де йдуть бойові дії. Щоб енергетики і шахтарі своєчасно одержували зарплату, жителі Донецької області чи їхні родичі, які перебувають в інших містах України, мають можливість оплачувати електроенергію дистанційно – через інтернет.