Фото УНІАН

Всеукраїнська мережа АТБ пропонує українцям ховатися від авіанальотів і бомбардувань у підвальних приміщеннях магазинів.

"Відсьогодні магазини торгової мережі "АТБ" в яких є підвальні приміщення відкривають їх для всіх, кому ніде сховатися в період повітряної тривоги. У них також буде сформований необхідний запас питної води", написав у себе в Facebook Сергій Демченко, керівник служби комунікацій корпорації АТБ.

В якості укриттів доступні всі працюючі магазини мережі. Постійно оновлюваний список тимчасово закритих магазинів АТБ доступний за цим посиланням. А за цим посиланням доступний повний перелік магазинів мережі АТБ по всій Україні, у яких є підвальні приміщення.

Відео дня

"Сховатися в підвальному приміщенні можна буде тільки в працюючих в цей час магазинах. - підкреслив офіційний представник АТБ Сергій Демченко. - У період дії комендантської години підвальні приміщення і магазини будуть закриті", уточнив він.

Раніше мережа АТБ заявила, що працює в посиленому режимі у зв'язку з військовими діями в Україні. Водночас компанія має в своєму розпорядженні достатні запаси продуктів харчування і товарів повсякденного споживання, щоб забезпечити максимально можливий в нинішніх обставинах асортимент, а також запропонувати товари і продукти першої необхідності. Складських запасів мережі вистачає і для забезпечення заповнення полиць АТБ, і для допомоги українським воїнам захисникам.

В окремих локаціях присутності магазини АТБ можуть тимчасово закриватися на небезпечний період активних бойових дій, але мережа працює. Також у зв'язку зі складною дорожньо-транспортною обстановкою і численними підривами мостів можуть бути перебої з поставками окремих товарів, але АТБ інтенсивно працює з постачальниками, щоб отримати їхню продукцію і оперативно координує свою логістику, щоб забезпечить наявність товарів на полицях магазинів.