Дітей вже забрала до себе молода родина / скріншот

У Куп'янську Харківської області четверо дітей залишилися сиротами після того, як їхній батько загинув, закривши їх собою від касетного снаряда. Матір давно позбавили батьківських прав, йдеться в сюжеті ТСН.

У той страшний день чоловік Сергій Савельєв разом з найстаршим сином та найменшою донькою пішли по гуманітарну допомогу. Дорогою прилетіла касетна бомба, батько одразу ж прикрив дітей та врятував їх ціною власного життя.

Двоє інших дітей були вдома, через добу вони пішли до блокпоста шукати батька й брата та сестру. Військові з'ясували, що батько помер, а двох дітей, які були з ним, відправили до Харкова у лікарню. Там, у медзакладі, свого похресника Богдана побачила Ольга. Він теж її впізнав і розповів про все, що сталося, про жахливу смерть його батька.

Богдану відрізали фаланги пальців на руці, Ангеліна перебувала в реанімації, у неї були перебиті ноги. Дізнавшись про це все, їхня хрещена мати Ольга вирішила все за пару годин - і стала опікуном. Так, вони з чоловіком Дмитром тепер багатодітна родина, адже у них є своїх двоє діток.

Благодійники допомагають у лікуванні Богдана та Ангеліни, наразі вони всі великою родиною вирушили до Австрії, де на дітей чекає реабілітація та ще операції.

Як "азовець" став батьком для 8 дітей-сиріт

Раніше 24-річний боєць "Азова" Володимир став опікуном одразу для вісьмох своїх племінників з Житомирщини. Автівка їхніх батьків підірвалася у грудні на замінованому узбіччі неподалік білоруського кордону. 8 дітей, найменшій з яких лише 2 місяці, вмить осиротіли. 

Вас також можуть зацікавити новини: