
Міністерство освіти та науки разом з амбасадором реформи професійної освіти Євгеном Клопотенком розпочне проект зі зміни підготовки кухарів та кондитерів.
Про це повідомляє прес-служба МОН.
Як повідомляється, пілотний проєкт розпочнеться у вересні на базі двох київських училищ та триватиме кілька років.
В межах пілоту учні не тільки опанують сучасні практики, а й змінять підхід до вивчення теоретичного матеріалу. Крім того, викладачі обох закладів мають пройти підвищення кваліфікації.
“На черзі створення нової навчальної програми рівня провідних світових кулінарних шкіл. Ніяких котлет та радянського підходу до навчання”, – зазначив кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко.
Вас також можуть зацікавити інші новини:
- Домашні суші: як зробити роли Філадельфія і Каліфорнія самостійно
- Картопляна запіканка: як готувати смачну і ситну гарячу страву
- Апетитний курячий рулет: як приготувати соковите м'ясо з начинкою
- У Міноборони спростували закупівлі російського картопляного пюре
Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram