Бригаді, в якій служить легендарна «Пташка», подарували броньований автомобіль / фото з фейсбук-сторінки Андрія Мацоли

До свята Покрова Божої Матері й Дня захисників та захисниць України Народний тренер "Голосу країни", український бізнесмен і меценат Андрій Мацола забезпечив оновленим броньованим автомобілем 59-у бригаду. 

"Всього за кілька кілометрів за цими териконами на Донеччині лінія розмежування, яку наші військові поступово відсувають все ближче до державного кордону. І найкраще привітання в цей день — передати броню для тих, хто кожного дня йде на штурм і в наступ, щоб захистити наші сімʼї й наші оселі… Ми ніколи не втомимось підтримувати наших героїв і захищати тих, хто захищає нас. Зі святом вас, наші ангели-охоронці", - йдеться у повідомленні Мацоли на його фейсбук-сторінці

Він уточнив, що 59-а ОМПБр — це бригада,яка вже стала бойовою сімʼєю длялегендарної Катерини Поліщук з позивним"Пташка".

Відео дня

Раніше Андрій Мацола оголосив про реалізацію масштабного проєкту спільно з Силами логістики ЗСУ з запуску та підтримки виробництва вітчизняних засобів ведення ближнього бою і не тільки. 

Крім того, у рамках благодійної ініціативи "Твій Голос на аерозасоби для розвідки", яку проводив "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії "Повернись живим", завдяки Андрію Мацолі було закрито збір в 3 мільйони гривень. 

Також до кінця цього року Андрій Мацола допоможе 50 українським захисникам відновитись після поранень, які вони отримали, захищаючи Україну.