Четвернята із Закарпаття, які народилися перед Різдвом, підкорюють мережу (відео)

Мама малюків робить із ними цікаві відео, які збирають безліч переглядів та лайків.

Маленькі четвернята із Закарпаття, які народилися перед Різдвом, підкорюють мережу та вже стали зірками, хоча й ще не знають про це. Три хлопчики та дівчинка, які сьогодні, 4 січня, святкують свій день народження, підкорили серця мільйонів користувачів.

Матір четвернят - Лариса Кушнір із села Калини Тячівського району, вона веде соціальні мережі та показує відео з дітьми у TikTok.

Жінка розмістила ролик з хештегом "мійрік2021", на якому вона показала свій найголовніший подаруночок на Різдво. Минулого року вона народила четвернят - Євгена та Олександра, Іванка та Кароліну. Відео з дітьми підірвали мережу, користувачі прийшли у захват.

Сьогодні матір четвернят показала ще одне відео до дня народження діток. У ньому вона зробила добірку фото з малюками. Перший ролик вже зібрав понад мільйон переглядів.

"Вітаю! Ростіть здоровенькі! Щасливого дитинства синулям та донечці!", "Які ви класні, усього вам найкращого" - у коментарях можна побачити безліч теплих побажань діткам.

Що відомо про четвернят, які народилися на Закарпатті

4 січня 2021 року 20-річна Лариса Кушнір із села Калини Тячівського району народила четверню - трьох хлопчиків та одну дівчинку. За словами породіллі, про те, що діток буде кілька, дізналася на 7-му тижні вагітності – тоді вже точно знали, що їх троє, пізніше обстеження показало, що аж четверо.

Оскільки вагітність була складною, жінка перебувала в Ужгородському пологовому будинку із 21 листопада 2021 року, близько семи тижнів її спостерігали лікарі.

Читайте такожВ Ужгороді унікальна операція врятувала життя недоношених трійняток"Усі знали, що пологи будуть передчасними, адже будь-яка багатоплідність має високий ризик передчасних пологів. 4 січня вночі почалася пологова діяльність, тому вирішили провести операцію. Особистий лікар породіллі Руслан Федько, який проводив операцію, започаткував унікальну методику вилучення недоношеної дитини у цілому навколоплідному міхурі. Це зменшує травматизм дитини при народженні", - розповідали у міськраді Ужгорода.

Вас також можуть зацікавити новини: