ДБР зареєструвало кримінальну справу за підозрою в держзраді депутата Київської облради Склярова

Скляров контролює бізнес на території РФ і використовує низку компаній для легалізації на території України кремлівських грошей.

Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальну справу за підозрою у державній зраді депутата Київської обласної ради від партії "Слуга народу" Олександра Склярова. Про це повідомив народний депутат України Олександр Дубінський.

"За моєю заявою, через рішення Шевченківського райсуду Києва - генерал-майор ДБР Сухачов був змушений зареєструвати кримінальну справу за підозрою в державній зраді депутата Київської обласної ради від "Слуга народу" Олександра Склярова", - повідомив нардеп у своєму Telegram-каналі.

За слова Дубінського, Скляров контролює бізнес на території РФ і використовує низку компаній для легалізації на території України кремлівських грошей, за допомогою яких фінансує низку депутатів Київської обласної ради.

"Особливу увагу слід приділити також тому факту, що Скляров працевлаштований в державний Укртрансгаз, що входить в структуру НАК Нафтогаз України", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, в Київській обласній раді діє група, що працює на Російську Федерацію. Екс-голова облради Олександр Скляров з початку повномасштабної війни проти України став власником нерухомості і підприємств в РФ.