У Київській облраді працює група зрадників / фото novynarnia.com

У Київській обласній раді діє група, яка працює на Російську Федерацію. Екс-глава облради Олександр Скляров з початку повномасштабної війни проти України став власником нерухомості та підприємств у РФ.

"Протягом 3 років у Київській обласній раді діє група осіб, які прямо пов'язані із ФСБ та фінансуються з Росії. Зокрема, йдеться про колишнього керівника Київської обласної ради Олександра Склярова. З моменту початку російсько-української війни він став власником нерухомості та низки підприємств на території держави агресора", - повідомив народний депутат Олександр Дубинський у своєму Telegram.

Він зазначив, що Скляров, отримуючи гроші від бізнесу в Росії, створив та фінансував депутатське об'єднання у Київській облраді "Відродження Київщини", яке саботувало роботу установи під час війни.

Відео дня

"Створено та підтримувалася діяльність цього об'єднання, у тому числі, за участю депутата Київської обласної ради Андрія Засухи, який має російське громадянство (здав мандат після скандалу). Маючи доступ до інформації оборонного значення (виділення коштів обласного бюджету на потреби ТРО, створення системи оборонних укріплень) ), група "Відродження Київщини" російських агентів Склярова та Засухи саботувала роботу обласної ради", - зазначив нардеп.

За його інформацією, Скляров тепер став радником голови правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова, завдяки чому отримав доступ до стратегічної інформації у нафтогазовій сфері.