Фото: СОС Дитячі Містечка Україна​.

Компанія "Фармак" передала вітамінні комплекси понад 20 тисячам дітей, що опинилися в складних життєвих умовах. Вітаміни отримали вихованці сиротинців, діти із внутрішньо переміщених сімей та інші потребуючі. Сума допомоги склала понад 4,5 млн грн.

Недосипання, відсутність апетиту, постійний стрес та тривожність – усе це наслідки війни, які торкнулися не тільки дорослих, а й дітей. Дефіцит поживних речовин з раннього віку може призводити до проблем зі здоров’ям: порушувати обмін речовин, сприяти розвитку хронічних захворювань та навіть впливати на розумовий розвиток.

Фото: СОС Дитячі Містечка Україна​.

"Через стрес війни, діти можуть втрачати апетит та незбалансовано харчуватися, що в результаті призводить до послаблення організму та авітамінозу. Ми вирішили допомогти, та безоплатно передали вітамінні комплекси дітям, які опинились в скрутній ситуації. На жаль, ми не можемо захистити їх від війни. Але "Фармак", як і кожен українець сьогодні, робить максимум, що може на своєму місці", – коментує Володимир Пенюшкін, консультант з маркетингу фармацевтичної компанії "Фармак".  

Відео дня

Загалом, з моменту повномасштабного вторгнення, компанія надала благодійну допомогу населенню та ЗСУ на суму понад 90 млн гривень.  

Фото: СОС Дитячі Містечка Україна​.