Допомога призначена для медичних закладів Донеччини

"Ми відвідаємо прифронтові шпиталі та військові частини Покровська, Краматорська, Слов’янська та Привілля, які сьогодні повстали в боротьбі за життя, свободу та незалежність. Ця допомога — це наша підтримка лікарів та військових, яким ми вдячні за їхню важку працю в цей визначний для країни час, час боротьби за вільне та незалежне майбутнє", - зазначила президент фонду Алла Ландар.

В одну з лікарень Покровська передаємо автомобіль швидкої медичної допомоги, оснащений електрокардіографом, портативним електричним аспіратором, шприцевим інфузоматом, ручним тонометром тиску, інструментом для вилучення та іммобілізації хребта, реанімаційним дефібрилятором електричного імпульсу, кисневим апаратом з дозатором, нейлоновими чотирикутними кисневими подушками, комплектом Hersill Eguipos Medical, який допоможе лікарям врятувати ще більше життів - і військових, і цивільних.

"Завдяки нашим европейским партнерам  компанії з Німеччини - Listan GmbH та компанії Medusa ми придбали для прифронтових шпиталів сходу України необхідне дороговартісне медичне обладнання. ГО "Київський міський комітет порятунку бізнесу" в особі керівника Петренко Татьяни разом з підприємцями м. Києва придбали та передали на Донеччину набори для внутрішньокісткового доступу NIO+, які дозволяють в лічені секунди забезпечити внутрішньокістковий доступ на периферії - великогомілкової або плечової кістки, що надає можливість на перших секундах поранення рятувати життя.  Родина Чефранова Андрія Борисовича, родина Дениса Лазурка, родина Тимура Ткаченка також долучилися до придбання життєво необхідних наборів для внутрішньокісткового доступу NIO+. 

Учасники благодійного фонду з Київською обласною радою підготували  та облаштували автомобіль швидкої медичної допомоги, який буде рятувати життя громадян та наших захисників. Системно надає допомогу на прифронтові шпиталі Київська міська лікарня №1. Благодійний фонд "Мирне місто" передав на схід України бронежилети, які будуть захищати життя наших медиків під час порятунку інших. Благодійний фонд "Життя" надав велику кількість продуктів харчування. Ми дякуємо вам всім за допомогу, яку ви надали, за вашу жертовність і спільну роботу на перемогу України! Ми передаємо вам слова вдячності від медиків Донеччини - Ваша підтримка просто безцінна!" - повідомила президентка фонду Алла Ландар.

Завдячуємо нашим потужним партнерам ТОВ "ХАРВІНД", яке займається питаннями системного оснащення медустанов медичним обладнанням та з 2022 року допомагає забезпечувати прифронтові шпиталі необхідним медичним обладнанням. Щиро дякуємо Вам за підтримку та спрямовану допомогу, яка рятує найцінніше — життя", - зазначив Владислав Ландар.

"Без болю неможливо дивитися на поранених внаслідок обстрілів мирних жителів, військових з тяжкими травмами і медиків, які несуть на своїх плечах колосальний об’єм відповідальності за кожного пацієнта. Потік поранених тут не зупиняється, і кожна хвилина - це врятоване життя. Тому фонд "Велич Життя" продовжує надавати шпиталям ефективну допомогу — медичне обладнання, запас медикаментів та розхідних матеріалів. Упевнена, що медичні обладнання та медичний вантаж, який ми передаємо, допоможуть лікарям врятувати ще більше життів, допомогти кожному, хто сюди потрапляє. Тримаємо фронт разом, врятувавши одне життя, врятуємо цілий світ", - розповіла Алла Ландар.

"Захисники – наші Герої! І кожен їхній день – це подвиг. Вони залишають свій дім, своїх рідних, для того, щоб Україна жила як незалежна, сильна і непереможна держава. Пишаємося всіма! І дякуємо вам - за вашу мужність!"