false

Генеральним директором англомовної газети Kyiv Post став Люк Шеньє (Luc Chénier). Він громадянин Канади й вже понад 25 років резидент України. Шеньє очолював Kyiv Post з 2016 по 2018 рік, а потім заснував спеціалізоване агентство PLAN C, повідомляє ТСН

"Люк займатиметься наступним етапом розвитку Kyiv Post, оскільки ми продовжуємо реалізацію амбітних планів розширення видання. Ми дуже сподіваємось на зміцнення позицій Kyiv Post як глобального голосу України. Вже найближчим часом ми представимо покращену версію Kyiv Post під керівництвом Люка", — зазначив власник Kyiv Post Аднан Ківан.

Читайте такожАднан Ківан: Kyiv Post стане більшим та кращим

Відео дня

За словами генерального директора Kyiv Post Люка Шеньє, для нього перше завдання як нового керівника — подякувати людям, які зробили цей бренд всесвітньо визнаним символом якісної журналістики.

"Передусім я хотів би сказати спасибі колишньому головному редактору Брайану Боннеру за його багаторічну працю. Я вважаю, що Браян встановив стандарти для покоління українських журналістів. Kyiv Post як флагман незалежної журналістики та свободи слова в демократичній Україні, скоро повернеться. Я прошу вашого терпіння та розуміння найближчим часом, тому що ми готуємо ґрунт для наступного розділу в історії найпопулярнішого англомовного видання в Україні", — заявив новий генеральний директор Kyiv Post.

Люк Шеньє – професіонал у галузі ЗМІ, комунікацій та маркетингу. Працював у великих міжнародних компаніях. У 2005 році заснував у Києві агентство 5th Element Аdvertising, потім був маркетинговим та цифровим директором MTV Україна. 2013-го Шеньє запросили на посаду директора зі стратегії Havas Worldwide в Україні, тоді ж він заснував компанію Titanium Presentations, яка зняла для українського уряду серію промороликів Ukraine. Open for U.