Григорій Козловський - почесний президент ФК "Рух" (Львів), бізнесмен і меценат

Засновник ФК "Рух" Григорій Козловський отримав відзнаку Міністра оборони України – медаль "За сприяння обороні".

Як зазначив Григорій Козловський, кожна нагорода є приємною несподіванкою і ця відзнака – не виключення. Але допомога ЗСУ робиться не заради нагороди, а виключно тому, що це обов’язок кожного українця, і ми робимо це задля того, щоб наблизити нашу Перемогу над окупантами.

"Звісно, приємно отримати відзнаку від Міністра оборони України. Це свідчення того, що "Рух", Emily Resort – вся наша велика команда докладає багато зусиль, аби постійно підтримувати українських військових. Це не лише моя нагорода, а наше спільне досягнення – менеджменту та працівників "Руху" та Emily Resort, і я хочу привітати їх з тим, що їхню роботу гідно оцінили. Всі ми вдячні за це та вкотре закликаємо – не можна зупинятись в допомозі військовим, особливо в такий важкий час. Попереду багато роботи і підтримка наших захисників не зупинятиметься", – зазначив Григорій Козловський.

Засновник ФК "Рух" Григорій Козловський активно допомагає ЗСУ, регулярно передає захисникам різноманітне спорядження, техніку та допомагає фінансово.

Григорій Козловський отримав відзнаку Міністра оборони України Умєрова

Командир 45-ї ОАБр Олег Файдюк особисто подякував Григорію Козловському, ФК "Рух" та Emily Resort за допомогу, яку вони надають військовим. А найкращою подякою буде кількість знищених ворогів.

"Але також приємно вручити відзнаку Міністра оборони України, адже це показник великої підтримки воїнів. Не можна опускати руки, а слід продовжувати всім разом наближати Перемогу України над окупантами. Благодійні фонди, волонтери, кожен українець – всі зараз об’єднані спільною метою і роблять все від себе можливе, аби в Україні запанував мир. Кожна гривня, кожне слово підтримки – все це важливо для ЗСУ і дійсно допомагає військовим", – сказав командир 45-ї ОАБр Олег Файдюк.

Григорій Козловський отримав відзнаку Міністра оборони України Умєрова

Раніше Григорій Петрович Козловський отримав відзнаку "За сприяння Збройним Силам України" від імені Валерія Залужного.

Крім нагороди, Григорій Козловський отримав подарунок – бойову гуцульську сокиру. На ній є сакральне гравіювання як символ бойового духу і незламності та цитата з фільму "Довбуш" і автографом відомого українського актора Олексія Гнатковського.

Григорій Козловський отримав відзнаку Міністра оборони України Умєрова

За свою діяльність у допомозі воїнам Григорій Петрович Козловський отримав відзнаку ЗСУ "Знак пошани" - найвищу нагороду, яку може отримати цивільна людина. Командування Повітряних сил Збройних сил України нагородило Григорія Козловського відзнакою "Доблесть і честь".