Киянин зупинив тролейбус через відмову кондукторки правильно надягнути захисну маску (відео)

На протести пасажирів відреагувала поліція.

Киянин зупинив рух тролейбуса, бо кондукторка відмовилась надягнути захисну маску.

Про це свідчать відзняті очевидцями кадри опублікованого відео у Telegram-каналі Киев сейчас.

Читайте такожСмерть в Одесі жінки-військовослужбовця після вакцинації від COVID-19: стали відомі подробиці

Чоловік став біля автоматичних дверей, не даючи їх закрити, і фактично заблокував рух транспорту. Він обурився, що кондукторка на прохання правильно надягнути захисну маску, послала.

«… поки вона не надягнула маску. І вам сказав: не рушайте, поки вона не надягне і носа не закриє. Вона каже: вийди на*уй звідси. Перед вами! Ви чого мовчите?!», – звернувся пасажир до водійки.

Порушниця ж, своєю чергою, заявила, що просто виконує свої обов’язки, при цьому її маска сповзла на рот, через що обурилися й інші громадяни.

На протести пасажирів відреагувала поліція. Однак правоохоронці натомість закликали самого чоловіка не матюкатися.

Карантин у Києві

  • Введення жорстких карантинних заходів у Києві спровокувало колапс системи громадського транспорту. На трамвайних і автобусних зупинках утворилися величезні черги.
  • З 23 березня Київ знаходиться в "червоній" зоні карантину, хоча на рівні місцевої влади карантин був посилений ще з 20 березня. "Червона" зона передбачає низку обмежень на території, яка підпадає під її дію.
  • Кабмін дозволив місцевій владі встановлювати обмеження на роботу транспорту в "червоних" регіонах.
  • У Києві вирішили, що транспорт зупиняти не будуть, проте він працюватиме з низкою обмежень. Зокрема - транспортні засоби мають бути заповнені лише на 50% місць.
  • У Держспоживслужбі заявили, що в Києві перевірятимуть приватних перевізників на предмет дотримання норм карантину про перебування в салоні обмеженого числа пасажирів.