Київстар запрошує спеціалістів із мінімальним досвідом роботи до програми з професійного розвитку: 'БезВагань'

Київстар оголошує набір учасників до нового проєкту, що відкриває кар’єрні можливості: "БезВагань". Це програма професійного розвитку спеціалістів із мінімальним досвідом роботи. Її учасниками можуть стати як випускники вузів, так і люди будь-якого віку, які  мають недостатньо практичних навичок за своїм фахом.

"БезВагань" – наш черговий крок у напрямку протидії упередженого ставлення роботодавців до кандидатів за будь-якими ознаками. Першим таким проєктом був Returnship – стажування для кандидатів із перервою в стажі. Нині ми демонструємо учасникам ринку праці, що серед пошукачів з мінімальним досвідом роботи, або без нього є багато талановитих фахівців. Адже головне не вік і не навички, а висока мотивація та бажання кандидата розвиватися, говорить директорка з управління персоналом та розвитку організації Київстар Оксана Олійник. – "Зупинятись не можна рухатись" – гасло проєкту. Розділові знаки не розставлені навмисне, адже кожен з нас коваль своєї долі та вирішує, що йому робити – зупинитись, чи рухатись назустріч особистій перемозі".

Заявки на участь у програмі приймаються з 19.06 до 14.07 за посиланням.

Відео дня

Всього компанія набирає 20 спеціалістів початкового рівня до таких підрозділів: HR, PR, адміністративна функція, фінанси, BigData, кібербезпека, технічна функція, юридичний напрям, В2С, В2В.

Термін дії програми – рік. Випускники, які якісно зарекомендують себе, за наявності вакансій можуть бути запрошені до колективу на постійній основі.

"БезВагань" – проєкт з професійного розвитку. Роботодавець буде навчати новачків та залучати до  корпоративних активностей. Роботу фахівців-початківців перші кілька місяців супроводжуватимуть досвідчені ментори, які допоможуть адаптуватися в колективі та отримати необхідні знання і навички. Учасники програми офіційно оформлюються до штату за строковим річним договором, отримуватимуть зарплату та матимуть соціальний пакет на загальних умовах.

Програми відповідального роботодавця в Київстар будуються за принципом "win-win". Від даної взаємодії компанія отримає такі переваги: мотивованих співробітників зі свіжими поглядами і підходами, розвиток культури менторингу та коучингу та розвиток культури прийому в колектив спеціалістів з мінімальним досвідом роботи. Кандидати, в свою чергу, отримують можливість знайти роботу в умовах дефіциту вакансій початкового рівня, розпочати кар’єру чи змінити фах та отримати практичний досвід роботи у одного з кращих роботодавців на українському ринку праці. 

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2023 року обслуговував 24,3 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги з використанням широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі військового часу. У 2022 році компанія виділила понад 130 млн грн допомоги на гуманітарні потреби суспільства і надала абонентам безкоштовних послуг і бонусів у еквіваленті 577 млн грн. Київстар підтримав ініціативу Президента України по залученню коштів на відбудову України і перерахував 300 млн грн на відновлення цифрової інфраструктури. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net