Андрій Коболєв захворів на коронавірус / фото УНІАН

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв отримав позитивний результат тесту на COVID-19 після прильоту з відрядження.

"Черговий COVID-антирекорд в Україні і я, на жаль, частина цієї статистики ... З деталей: вчора прилетів з відрядження, здав тест, до результату ніде не з'являвся. Позитивний результат отримав годину назад, попередив усіх, з ким контактував", - написав Коболєв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, компанія "Нафтогаз" готова до викликів, викликаних коронавірусом.

Відео дня

Читайте такожДональд Трамп і його дружина заразилися коронавірусом

"Тому коротко. Почуваюся добре, сподіваюся, що нюху не втрачу, ні реального, ні ділового. Всі наради, зустрічі та інтерв'ю переношу в онлайн. До цього не звикати - менеджмент і співробітники "Нафтогазу" переважно на дистанційній роботі з березня, і про плюси такого формату я вже неодноразово розповідав", - зазначив він.

На час хвороби Коболєва обов'язки голови правління виконуватиме його перший заступник Сергій Перелома.

Коронавірус в Україні: останні дані

  • В Україні за минулу добу COVID-19 захворіли 4 тис. 633 людини. Усього з початку пандемії в країні зареєстровано 217 тис. 661 випадок COVID-19, в тому числі 4 тис. 633 нових за минулу добу.
  • В цілому від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, померли 4 тис. 261 особа, у тому числі 68 осіб за минулу добу.
  • Одужали 96 тис. 591 осіб, за минулу добу - 2 тис. 148.На сьогодні в Україні хворіють 116 тис. 809 осіб.