Українська мережа товарів для сну Світ Матраців обігнала провідні європейські й світові бренди та стала найбільшою меблевою мережею в Україні, відкривши 115-й магазин (на Дніпровській Набережній).

У своїх магазинах Світ Матраців пропонує широкий асортимент матраців, ліжок, подушок, наматрацників та інших аксесуарів для облаштування комфортного спального місця.

Як вдалося компанії завоювати прихильність українців?

Відео дня

В далекому 2006-му році тоді ще маленька меблева компанія в Чернівцях вирішує відкрити ще один магазин для продажу матраців. Завдяки креативній рекламі фірма швидко стала відомою, і вже досить скоро кожен житель регіону знав, де купити матрац для здорового сну.

Проте молодій та амбітній команді вдалось виграти гонку в конкурентній боротьбі не тому. Головним принципом підбору товарів для продажу є якість – довгий час Світ Матраців прискіпливо підбирали партнерів, які виробляють найякіснішу продукцію, для довготривалої співпраці. Відмовляючи багатьом фабрикам, здавалося, вони втрачали велику частку ринку та довгий час не розширювали асортимент.

Тим не менш, крок за кроком, компанія змогла відкрити магазини в більшості міст України, роблячи ставку на яскраву комунікацію та відмінно задовольняючи потреби українців у меблях і аксесуарах для спальні. Безпружинні матраци, Pocket Spring та всі інші популярні різновиди тут знайдуться за доступними цінами.

Феномен українського бренду матраців зараз надихає багатьох вітчизняних виробників різних галузей; зовсім скоро товари з українським маркуванням будуть асоціюватися у світі з високою якістю, так само, наприклад, як німецькі товари – з надійністю, а італійські – з вишуканістю!