Другий за рахунком, але не за значущістю мобільний шиномонтаж невдовзі вирушає на південь нашої країни для виконання гуманітарних завдань. Цього разу він буде допомагати  адміністраціям швидко відновлювати працездатність автомобільної техніки на небезпечних ділянках або в місцях, де відсутня інфраструктура чи електроенергія.   

Шиномонтаж створено на базі автобуса Mercedes. Він обладнаний станком для заміни шин, компресором, потужним генератором, необхідним інструментом, освітлювальними приладами і зварювальним апаратом. Завдяки розмірам автобус також здатен перевозити велику кількість шин, дисків і ремкомплектів.  

Зазначимо, що це вже другий мобільний шиномонтаж, який створено фондом "Україна в огні", глядачами проекту і партнерами. 

Відео дня

Завдяки цьому ми значно прискорили строки і вже взяли в роботу наступний мобільний шиномонтаж. Сподіваємось, що вже у найближчі дні автівка вирушить рятувати техніку та життя українців в тих місцях де раніше це було зробити складно, небезпечно і навіть неможливо. Приєднуйтесь до наших ініціатив! Разом ми наближаємо мир та процвітання в Україні.