"Мрію, щоб настав мир": поліцейські відвідали хлопчика, який постраждав при обстрілі Львова

Трирічний Мирон дуже хоче обійняти татка.

Поліцейські відвідали трирічного Мирона, який постраждав під час обстрілу Львова російськими окупантами. Патрульні принесли хлопчикові подарунки та частування, а він радо зустрів відвідувачів та поділився своєю мрією.

Про візит розповіли в офіційному Telegram-каналі Національної поліції України.

Співробітники правоохоронних органів принесли Мирону іграшки та солодощі. Він зрадів відвідувачам і розповів про своє потаємне бажання.

"Мрію, щоб в Україні настав мир, і обійняти тата", — сказав хлопчик.

Батько Мирона — поліцейський, який продовжує нести службу в Харкові. Раніше сім'я жила в цьому місті, а до Львова переїхали, щоб врятуватися від війни. Але навіть на заході України хлопчик відчув на собі наслідки бомбардувань рашистів.

Раніше цього тижня окупанти обстріляли Львів. Вибухова хвиля від удару розбила вікно, і уламок відсік Мирону палець. Хлопчикові надали всю необхідну допомогу, і зараз його життю ніщо не загрожує.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: