Нацрада хоче поспілкуватися з журналісткою "рупору Медведчука", яка їздила до Лукашенка

Розгляд питання про переоформлення ліцензії "Першому незалежному" перенесли на вересень.

Питання про переоформлення ліцензії ТОВ "Тайм медіа", яке мовило під логотипом "Першого незалежного", пов'язаного з Віктором Медведчуком, перенесли на вересень.

Про таке рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення повідомляє "Детектор медіа".

Причиною такого рішення, вочевидь, стали дії однієї з журналісток Діани Панченко, яка була ведучою на фестивалі "Слов'янський базар", а згодом відвідала прес-конференцію самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

"Переоформлення технічне. Але у нас  є питання до Діани Панченко. Давайте перенесемо розгляд. Бо закінчується, літо, закінчились "Слов’янські базари", і давайте дочекаємось…", - прокоментував рішення Нацради заступник її голови Олег Черниш.

Читайте такожНазріває скандал: Інтер напередодні Дня Незалежності України покаже концерт Миколи Баскова

Як повідомляв УНІАН, придбаний соратником кума Путіна Тарасом Козаком "Перший незалежний" канал, що був створений з трьох підсанкційних ZIK, NewsOne та 112 Україна, мовив тільки одну годину. Журналісти медіахолдингу Козака знову перейшли на YouTube. "Перший незалежний" мовить на цій платформі й досі.

Раніше сьогодні стало відомо, що Нацрада з питань телебачення та радіомовлення позиватиметься до суду з вимогою анулювати ліцензію телеканала "НАШ" Євгена Мураєва.