Головні новини України 24 вересня 2020 / фото УНІАН

Україна відмовилася визнавати легітимність Лукашенка. Загальна кількість випадків захворювання на COVID-19 у країні наближається до 190 тисяч.

Друга хвиля коронавірусу

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні почалася друга хвиля захворюваності на COVID-19, адже про це свідчить щоденний показник у 3 тисячі інфікованих коронавірусом.

Ситуація з коронавірусом

В Україні за добу коронавірус підтвердили у 3 372 людей.

Відео дня

Всього з початку пандемії зафіксовано 188 106 випадків захворювання COVID-19. Померли від коронавірусу вже 3 757 хворих, а 83 458 пацієнтів повністю одужали.

Умови повернення жорсткого карантину

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко назвав умови повного локдауну і пояснив, що потрібно робити, щоб його уникнути.

Позиція України щодо інавгурації Лукашенка

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляє, що "інавгурація" Олександра Лукашенка не означає визнання його легітимності на посту президента.

Президент Володимир Зеленський, своєю чергою, наголосив, що Україна солідарна з позицією Євросоюзу щодо подій, що відбуваються після президентських виборів у Білорусі.

Новини України 24 вересня 2020 / фото УНІАН

Війна на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський назвав наступні кроки після досягнення стабільної тиші на Донбасі для досягнення миру на сході країни.

У лікарні помер боєць Костянтин Оверко, який понад три місяці боровся за життя після важкого поранення снайпером окупантів на Донбасі.

Головні новини України: що важливо знати 24 вересня 2020