Правоохоронці організували об’їзд ділянки автодороги, де відбувався протест / фото ГУ НП в Житомирській області

Під Житомиром ветерани війни на Донбасі завершили акцію протесту, організовану через проблеми з виділенням земельних ділянок, та розблокували трасу Київ – Чоп.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила керівник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

За її словами, трасу розблокували о 13:40.

Відео дня

«Великих заторів не було, оскільки правоохоронці організували об’їзд вказаної ділянки автодороги», - уточнила Ващенко.

За її даними, вимоги протестувальників стосувалися виділення земельних ділянок, також висловлювалось невдоволення роботою обласного управління Держгеокадастру.

Своєю чергою заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський повідомив, що зустрічався з протестувальниками та вислухав їхні вимоги.

«Претензії учасників акції стосувалися роботи Держгеокадастру на центральному рівні, я пояснив, що облдержадміністрація ніяк не впливає на це, однак ми передамо вимоги в центр», - сказав він.

З поінформованих джерел УНІАН стало відомо, що організатором акції стала громадська спілка «Ветерани російсько-української війни Житомирщини».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні поблизу с. Гадзинка Житомирської області протестувальники перекрили трасу Київ – Чоп.

Люди безперервно рухалися по пішохідному переходу, пропускаючи автомобілі екстрених служб. Правоохоронці організовували об’їзд для транспортних засобів та проводили роз’яснювальну роботу з протестувальниками.