Екс-боєць полку "Азов" на скріншоті з відео сидить в кепці

Колишній боєць полку "Азов" Михайло Бурмістенко з позивним "Бон" взяв участь у пропагандистському шоу з бойовиками "ДНР".

Відповідне відео було розміщено на YouTube.

Читайте такожСБУ влаштує перевірку щодо інтерв'ю Гордона з Гіркіним, а прокурори будуть шукати в ньому "додатковий фактаж"

Відео дня

Бурмістенко разом з трьома бойовиками «ДНР» близько двох годин обговорювали події лютого 2015 року, а саме – Широкинську операцію. Тоді після обстрілу Маріуполя проросійськими найманцями полк "Азов" почав наступальну операцію щоб посунути лінію фронту від міста. Тоді і відбулися найбільш криваві бої за Широкино.

В полку "Азов" вже засудили участь екс-бійця в пропагандистському шоу.

"Бійці полку "Азов" категорично засуджують вчинок ветерана нашого підрозділу. На нашу думку, будь-яка участь бійців української армії у фрік-шоу загарбників є неприпустимою. Такі дії ‒ на руку нашому ворогові, адже інформаційні баталії відіграють важливу роль у російсько-українській війні, що вже шостий рік триває на Донбасі", - відзначили там.

У "Азові" нагадали, що під час операції загинуло 11 бійців полку, але вона завершилася успішно.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, український журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у російського терориста, одного з колишніх лідерів бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна.

Раніше Гордон взяв інтерв'ю у так званого "екс-прокурора Криму", яка активно сприяла анексії півострова Росією, Наталії Поклонської. Зараз вона є депутатом Держдуми РФ, обраним під час нелегітимного голосування в Криму.