Під Києвом іде 'Велике будівництво' трьох розв’язок на великих трасах

На будівництві нової транспортної розв’язки на 21 км траси М-06 Київ – Чоп завершили важливий етап – влаштування арматурного каркасу чергової секції естакади.

Подробиці розповідає пресслужба Укравтодору.

"На автомобільній дорозі М-06 Київ -– Чоп зводимо транспортну розв'язку на ділянці дороги поблизу Стоянки. Підрядник завершив роботи з влаштування арматурного каркасу на прогоновій будові естакади №2 Секція № 1 та забетонував її, використавши для цього 585 кубічних метрів бетону", - пояснили в автодорі.

Відео дня
Під Києвом іде 'Велике будівництво' трьох розв’язок на великих трасах

Будівельні роботи виконує азербайджанська Evrascon, за технічний нагляд відповідає Kocks Consult GmbH (Німеччина).

Під Києвом іде 'Велике будівництво' трьох розв’язок на великих трасах

Крім нової розв’язки у Стоянці також зводять дві нових на трасі М-05 Київ – Одеса: на 15 км біля Чабанів та 21 км поблизу Віти Поштової. Їх відкриття дозволить розвантажити транспортні шляхи на підходах до Києва і зробить рух більш безпечним. Розв’язки будують в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Кошти залучені від Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку.

Нагадаємо, за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" під Києвом також ремонтують 17 км траси Київ – Бориспіль, яка не оновлювалася 17 років. За словами координатора програми, заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, ремонт повністю завершать до кінця серпня.